Προγράμματα συνδρομητικής υπηρεσίας

Προγράμματα συνδρομητικής υπηρεσίας

Το hr2day σας προσφέρει δυο προγράμματα συνδρομητικής υπηρεσίας με δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις διαδικτυακές υπηρεσίες του hr2day.

Σύγκριση διαδικτυακών υπηρεσιών hr2day

Προγράμμα Α
Η ετήσια συνδρομή στο πρόγραμμα σας προσφέρει την δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις διαδικτυακές υπηρεσίες του hr2day,πρόσβαση σε όλο το αρχείο των ερωτήσεων και απαντήσεων που έχουν υποβληθεί χωρίς τα στοιχεία των ερωτώντων, σας δίνει την δυνατότητα να υποβάλλεται γραπτές προσωπικές ερωτήσεις μέσω email η fax και να πάρετε έγκυρες απαντήσεις  σε ερωτήματα που αφορούν εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα, για ένα μεγάλο αριθμό ερωτημάτων. Σε ειδικές περιπτώσεις ανάγκης δίνεται η δυνατότητα άμεσης προφορικής απάντησης μέχρι την αποστολή της γραπτής απάντησης.

Προγράμμα Β
Η ετήσια συνδρομή στο πρόγραμμα σας προσφέρει την δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις διαδικτυακές υπηρεσίες του hr2day,πρόσβαση σε όλο το αρχείο των ερωτήσεων και απαντήσεων που έχουν υποβληθεί χωρίς τα στοιχεία των ερωτώντων, σας δίνει την δυνατότητα να υποβάλλεται γραπτές προσωπικές ερωτήσεις μέσω email η fax και να πάρετε έγκυρες απαντήσεις  σε ερωτήματα που αφορούν εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα για περιορισμένο αριθμό ερωτημάτων.

Εγγραφή

Παρακαλούμε επικοινωνείστε τηλεφωνικώς μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας προκειμένου να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για να εγγραφείτε στο hr2day και να αποκτήσετε τη προσωπική σας συνδρομή.